Hemsidan speglar vilka vi på North Gate Accounting är. Vi vet också att en bra hemsida är viktig för att generera nya kundkontakter och vi vill kunna samla all relevant information om oss på en modern hemsida som förenklar kontakten. Vi kommer även kontinuerligt uppdatera vår hemsida med relevanta nyheter om oss och om redovisningsvärlden. I detta webbprojekt har vi arbetat tillsammans med Samuraj Kommunikationsbyrå i Luleå.

Vi sökte en webbutvecklare vi kunde arbeta nära med, och valet föll på Samuraj efter att vi blivit rekommenderade dem från kollegor i branschen. Vårt arbete började i oktober och nu står vi här i november med en startklar och snygg hemsida.

Vårt samarbete med kommunikationsbyrån Samuraj har fungerat bra. Vi har förmedlat våra värderingar och vår kultur till dem, och vi känner att de har träffat rätt i uttryck och design. På North Gate Accounting gillar vi att lägga tonvikt på vår lokala prägel och vår bakgrund. Kiruna och Malmfälten är vårt hem, och det tycker vi den nya hemsidan symboliserar på ett bra sätt, säger Tore Raattamaa, ägare och kontorschef på North Gate Accounting.