Trygghet i beslut och resultat

North Gate Accounting har bredden likt en stor redovisningsbyrå och fingertoppskänslan som en mindre. Vi eftersträvar alltid goda resultat och tillsammans med oss kan du känna dig trygg i ditt nästa stora beslut. Vi förenklar ditt liv som företagare.

Redovisning

Vi hjälper dig med allt från den dagliga bokföringen, leverantörsreskontra, kundreskontra till kvittohantering. Vi bistår även med expertis för bokslut, årsredovisning och deklarationer. För att ditt företag ska kunna växa och optimeras erbjuder vi även hjälp med analys av företagets resultat och nyckeltal. Redovisning ska vara enkelt – North Gate Accounting gör det både tryggt och enkelt.

Lön

Lönehantering innefattar en stor del av administrativt arbete. Arbetet är tidskrävande och hänger oftast på en eller ett fåtal personer vilket gör det sårbart. Det kan vi ändra på. Vi kan hjälpa dig med hela eller delar av lönehanteringen, enbart ägarlöner eller samtliga löner till anställda. Du får mer tid över till kärnverksamheten och kan känna trygghet i att lönerna kommer ut i tid och ordning.

Skatt

Det svenska skattesystemet är i ständig förändring vilket gör skatte- och momsregler svåra att förstå. Vi hjälper dig att tolka rätt. Vi har nära samarbeten med dokumenterade och kompetenta skatte- och momskonsulter. Med North Gate Accounting vid din sida skapar vi enkelt en trygg och sund skattestrategi för ditt företag. North Gate Accounting ger dig rätt förutsättningar för att driva ett lönsamt och stabilt företag.

Rådgivning

Vi erbjuder dig rådgivningstjänster för enklare frågor i vardagen till mer komplexa frågor. Det kan vara frågor som berör utdelning för dig som ägare, hur du löser ut en delägare och frågor vid generationsskifte. Som rådgivare kan vi analysera risker i ditt företagande och hjälpa dig att minimera dessa. Vi kan även hjälpa dig med hela eller delar av köp- och säljprocessen av företag. Går du i tankar om att omstrukturera ditt företag är vi din rådgivande partner i förändringsprocessen.

Digitalisering

North Gate Accounting ligger i framkant vad det gäller digitalisering av redovisning. Vi hjälper dig att lämna över det manuella arbetet till ett digitalt arbetssätt. Det kan exempelvis vara företagets kvittohantering, leverantörsfakturahantering och tidrapportering. Vi tar även på oss projekt att digitalisera företagsredovisningen genom exempelvis systembyte. Med hjälp av vår digitaliseringstjänst kan du effektivisera ditt arbete med ekonomifrågor och få mer tid över till det du värderar mest.

En vägledande hand

Många företag saknar överblick över deras ekonomiska situation. Vi vet att hårt arbetande företag vill fokusera på sin kärnverksamhet och saknar möjligheten att lägga ner den nödvändiga tiden som bokföring och redovisning kräver. North Gate Accounting ger dig överblicken du behöver. Med rådgivning, stöd och lång erfarenhet förenklar vi livet som företagare – vi gör helt enkelt stora beslut enklare.

Klarspråk och enkelhet

Våra kundrelationer utgörs alltid av stort personligt engagemang och lyhördhet. Vi står redo med goda råd innan problemet blir kännbart ekonomiskt eller innan möjligheten rinner ut i sanden. Ett partnerskap med North Gate Accounting är alltid familjärt, tryggt och enkelt. Vi talar klarspråk om det som är svårt.

Hör av dig

Boka ett möte idag

Vi står redo att hjälpa dig. Våra goda råd gör skillnad för ditt företag i dag, i morgon och i framtiden.

Kontakta oss

Senaste nytt

11.06.2024

2 minuter

North Gate Accounting stöttar Kiruna FF för andra året i rad

22.12.2023

2 minuter

Vi ser tillbaka på ett minnesvärt 2023

27.11.2023

2 minuter

Varför får jag föreläggande i stället för förfrågan om moms?