Rätt erfarenhet för stora beslut

Våra rötter har växt sig starka i nordligaste Norrbotten. I över 25 år har vi arbetat med ekonomifrågor och rådgivning, och det har gett oss ovärderlig kännedom om företagens vardag här i norr. Likt vår hemstad Kiruna har även vi förändrats, och sakta men säkert växt oss starkare genom åren.

Vi gör det enklare att växa

Likt många av våra kunder är även vi ett mindre men hårt arbetande företag, och vår idé är enkel – vi gör stora beslut enklare. North Gate Accounting besitter expertis inom ekonomisk rådgivning för både större och mindre företag. Både vårt tjänsteutbud och vår kundgrupp växer – och vi vill att ni växer tillsammans med oss.

En berättelse från Malmfälten

North Gate Accounting är ungt i ålder men rikt på erfarenhet. Kiruna har alltid varit hemma för oss, men hela norra Sverige är vår spelplan. Vi har tidigare varit storföretagen EY:s och PWC:s representanter i Malmfälten och året 2019 köpte ägare Tore Raattamaa ut verksamheten av Aspia. Vi är 100% lokalt ägda. Genom vår historia har vi alltid varit framåtblickande, och det har gjort oss till en modern och digitaliserad redovisningsbyrå, utan på bekostnad av det personliga tilltalet – för vi tror på det familjära.

Vår kultur

Vårt förhållningssätt präglas av det personliga engagemanget och lyhördheten. Det hjälper oss att komma nära både kund och medarbetare – det blir familjärt helt enkelt. Vårt team arbetar med stark drivkraft och stor idérikedom, inga idéer är för stora eller för små för att inte komma till tals. Känner vi trygghet och förtroende för varandra skapar vi förutsättningarna för att ta besluten som tar oss längre.

”På North Gate Accounting är stämningen familjär och lättsam. Man får arbeta självständigt med frihet under ansvar och man ges möjligheter att påverka verksamheten. Jag gillar att vi hjälper varandra, både i smått och stort. Det genuina engagemanget präglar både verksamheten och personalen.”

Åsa Paganus
Redovisningskonsult
North Gate Accounting

Våra tjänster

REDOVISNING

Vår redovisningstjänst ger dig full överblick över boksluten, deklarationerna och årsredovisningarna.

LÖN

Tid är en bristvara och lönehantering tar tid. Vi hanterar alla löner medan du fokuserar på din kärnverksamhet.

SKATT

Regelverken för skatter och moms är komplicerade. Vi kan tala klarspråk om affärer med dig.

RÅDGIVNING

Från vardagens inköp till stora ägarutdelningar: Vi ger vägledande rådgivning för just dina förutsättningar.

DIGITALISERING

En digitaliserad redovisning är en tidseffektiv redovisning. Vi stöttar din digitaliseringsresa.

Boka ett möte idag

Vi står redo att hjälpa dig. Våra goda råd gör skillnad för ditt företag i dag, i morgon och i framtiden.

Senaste nytt