Vad vi erbjuder dig

Som redovisningskonsult på North Gate Accounting får du arbeta i en modern arbetsmiljö tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Vi är lyhörda problemlösare som har en nära dialog med våra kunder och hjälper gärna varandra när det behövs. Hos oss får du arbeta med både små och medelstora företag vars verksamheter främst är fokuserade i norra Sverige samt i och kring Malmfälten. 

Vi arbetar med ny teknik och de senaste systemen för att förenkla våra kunders vardag som företagare. Vi kan antingen ikläda oss rollen som hela eller delar av kundens ekonomifunktion. 

Vårt kontor är beläget i nya och fräscha lokaler i Nya Kiruna Centrum. Vid behov finns det även möjlighet att arbeta hemifrån och på distans. 

Vad vi söker hos dig

För att du ska trivas som allra bäst hos oss och med dina arbetsuppgifter behöver du tycka om att arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du värnar om relationen till dina kunder och kollegor, är öppen för att ta till dig av nya kunskaper och är flexibel. 

Sen är det självklart en fördel om du också har nära till skratt! 

Dina egenskaper och erfarenheter

För att snabbt kunna komma in i din nya roll hos oss ser vi gärna att du har några års erfarenhet som redovisningskonsult och är van med löpande redovisning och lönehantering. Eftersom du kommer jobba med flera olika kunder och uppgifter behöver du tycka om variation i din vardag. Du är målinriktad, har en analytisk förmåga och tar ansvar över din leverans. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska. 

Det är meriterande om du har: 

  • En eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet från Fortnox och Capego

Dina arbetsuppgifter 

I din roll kommer du bland annat få hjälpa våra kunder med redovisning, lön och skatt, rådgivning och digitalisering. Det innefattar bland annat: 

  • Daglig bokföring
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Skattedeklarationer
  • Månads- och kvartalsrapporter
  • Lönehantering

Information om ansökan

Intervjuer sker löpande och sista ansökningsdatum är 31 oktober 2023. Skicka in din ansökan med CV, personligt brev, betyg från relevanta utbildningar samt ev. intyg från tidigare arbetsgivare till anna-karin.raattamaa@northgateab.se.

Om du har frågor om tjänsten eller om hur det är att arbeta på North Gate är du välkommen att kontakta Tore Raattamaa på tore.raattamaa@northgateab.se

Vi ser fram emot din ansökan! 

Vi betackar oss för erbjudanden från rekryteringsföretag avseende denna tjänst.

Om North Gate Accounting

Våra rötter har växt sig starka i nordligaste Norrbotten. I över 25 år har vi arbetat med ekonomifrågor och rådgivning, och det har gett oss ovärderlig kännedom om företagens vardag här i norr. Vi besitter expertis inom ekonomisk rådgivning för både större och mindre företag, och vårt förhållningssätt präglas av personliga engagemang och lyhördhet. 

North Gate Accounting är medlem i branschorganisationen FAR.

Läs mer om oss på www.northgateab.se