En av de allra mest påtagliga förändringar som har skett är givetvis att vi faktiskt har bytt kontor. Vi, som så många andra i Kirunas näringsliv, har påverkats av den omfattande samhällsomvandlingen. Efter många års planering och förväntan gick till slut vårt flyttlass till Nya Kiruna Centrum under september månad. Vi har kommit väl på plats och fick även passa på att inviga lokalerna med både medarbetare, kunder och partners.

”Det har blivit ett stort lyft för hela verksamheten då lokalen är anpassad just för oss. Vi har fått till en bra uppdelning med arbetsplatser, sociala ytor och mötesrum för kundbesök. Nu ska vi bara få upp lite konst på väggarna”, säger Anna-Karin Raattamaa, lönekonsult och delägare.

Det nya kontoret har också öppnat upp för fler medarbetare och under året har vi fått sällskap av ytterligare två personer på North Gate – Sebastian Raattamaa och Jessica Kreku. De började hos oss under sommaren respektive hösten och har båda rollen som redovisningskonsult. Med Sebastian och Jessica på plats har vi stärkt vår kapacitet och kan ta emot fler och större uppdrag inom löpande redovisning och lön.

”Det känns väldigt roligt att Sebastian och Jessica har börjat hos oss. De kommer bidra till det fortsatt goda och nära samarbetet med våra kunder som kan vara trygga med vem de än vänder sig till hos oss”, säger Anna-Karin.

Men den främsta anledningen till att vi kunnat rekrytera är att behovet av våra tjänster har ökat, särskilt inom fastighet- och byggbranschen. Allt fler kunder vill ha en helhetslösning för det som rör ekonomi, till exempel lön, redovisning och rådgivning. Med rätt erfarenhet och kompetens har vi byggt upp en verksamhet som klarar av att möta det behovet idag och i framtiden. Vi vill passa på att rikta ett särskilt tack till våra medarbetare för ett riktigt händelserikt år. Nu tar vi alla en välförtjänt ledighet och så ses vi igen 2024. God jul och gott nytt år på er, avslutar ägarna Tore och Anna-Karin Raattamaa.